De bedste Kids ‘Cykel hjelme til sikker cykling, Scooting, og Skateboarding

Datakilder En edb-søgning med Medline blev udført ved hjælp af nøgleordene: hovedskade, ansigtsskade, cykelhjelme, ulykker. Formål At gennemgå den tilgængelige litteratur om: epidemiologi af cykelrelaterede hovedskader; følgerne af hovedskader satser for brug af cykelhjelm uddannelseskampagnernes og lovgivningens indvirkning på brugsprocenten effektiviteten af cykelhjelme til beskyttelse mod hoved- og ansigtsskader argumenter mod obligatorisk brug af cykelhjelme. Der er beviser til støtte for den rolle, høvding cykelhjelm som cykelhjelme i forebyggelsen af skader på den midterste tredjedel af ansigtet og nogle tandskader. Tandlægeerhvervet kunne: spille en aktiv rolle i at fremme brug af cykelhjelm; støtte opfordrer til obligatorisk brug af cykelhjelme, navnlig for børn; presse på for ændring af hjelm design og standarder for at øge beskyttelsen af ansigtet.

Der er grund til at gennemføre lovgivning ledsaget af oplysningskampagner for at øge brugen af cykelhjelme betydeligt. Den største fordel ved guidede ture er, at ruterne er planlagt til dig i de mest populære destinationer; der er støtte, hvis du løber ind i problemer, og du kommer til at socialisere med mange ligesindede mennesker. Der er intet farligere for et frit samfund end en gruppe mennesker med militært udstyr, i en union og kun ansvarlig over for sig selv. Troy Lee Designs tilbyder en komplet serie af hjelme, beklædning og premium beskyttelse til off-road motorcykler og cykling, sportstøj, tilbehør og meget mere.

Forefront Bike Helmet er et af de førsteklasses produkter, der er designet til at levere sikkerhed og komfort. Du skal blot gøre lidt forskning i den type sæde eller trailer, som du ønsker, og sørg for det passer til din cykel og endnu vigtigere dit barn. Jeg kan ikke nævne dette element nok: Hvis du cykler i skumringen, købe en back light! Det skal dog bemærkes, at et stabilt lys kan bruges på, hvis det blinker med en konstant hastighed på mellem 60 til 240 blinker i minuttet og har en lysende intensitet på mindst 4 candelas. Det er også let, vejer kun 240 gram.

Datavalg Alle tilgængelige oplysninger blev taget i betragtning. Datasyntese Data blev sorteret manuelt. Wiggle’s udvalg af hjelme til børn og unge har branchens førende sikkerhedsstandarder og kommer i en række forskellige farveskemaer designet til at fremme deres anvendelse. Fortæller dig den prisklasse af hjelme er ikke meget hjælpsomme, og godt, det er fordi området er så stort! De har eksisteret i over 100 år og gøre nogle af de bedste budget muligheder for hjelme samt høje ende dem. For at sætte en stopper for alle disse problemer, virksomheder har indført fiber nødblus, der kan ses fra alle vinkler.

Ridning en cykel er en utrolig fornøjelig og spændende aktivitet, som folk i alle aldre kan nyde. Finch et al 17 studerede holdningerne hos 140 rugby union spillere i alderen 14 og 16 år mod brugen af beskyttende hovedbeklædning. Forfatterne konkluderede, at “spillerne rapporterer, at de er mere trygge og i stand til at tackle hårdere, hvis de bærer hovedbeklædning, hvilket tyder på, at en tro på dens beskyttende evner kan påvirke adfærd.” 17 Dette er særligt generende, eftersom de seneste forsøg på at måle virkningen af beskyttende hovedbeklædning viser, at det ikke er effektivt til at forebygge hjernerystelsesskader hos rugbyunionsspillere under 15 år. Den relativt nylige indførelse af beskyttelsesudstyr såsom hjelme og skulderpuder i forskellige former for rugby giver endnu en mulighed for at undersøge risikokompensation. Formål: Med fokus på børn (0-17 år) havde denne undersøgelse til formål at undersøge skader og ulykkeskarakteristika for cyklister og at evaluerebrug og beskyttende virkning af cykelhjelme.