Er Panama vender tilbage til 90-dages turistvisum?

Panama turistvisum – varigheden af turistvisum, der er blevet reduceret til 30 dage fra 90 dage (første rapporterede: Panama turist visum ændringer) er planlagt til at blive gentage i en særlig samling af Panama lovgiver vil blive afholdt i midten af juli. Det er rygter om, at visum tid vil vende tilbage til grænsen på 90 dage. Ved 90 dages grænsen mener vi ikke en 30-dages visum med en 60-dages forlængelse. Vi refererer til et ægte 90-dages kort turistvisum.

Turist kort koster $5,00 og er fremstillet i lufthavnen enten på din afgangsgaten eller i Panama og de tager fem minutter at udfylde. Der var online undersøgelser taget der hjalp ved at præsentere den lovgivende forsamling med dokumentation vedrørende hvordan udlændinge i Panama set lovgivning at reducere varigheden af turistvisum. På ingen måde er dette at sige, at den 30-dages reduktion ikke vil forblive på plads, men under omstændigheder i det særlige lovgivningsmæssige samling synes det rimeligt at forvente, at vende tilbage til kortet 90-dages turistvisum. Vi vil holde jer opdateret.

Vi er sikre på, nogen vil spørge os, hvis de havde en 30-dages visum, der endnu ikke er udløbet vil det automatisk konvertere til en 90-dages visum. Vi ved ikke, men dette synes usandsynligt, da det ville være en masse computerarbejde desuden til at få stempler i passet, nye turistkort osv. Mest sandsynligt smittede så skulle afvige og retur i tre dage på hvilket tidspunkt de ville få nye 90-dages turist kort visum.

Panama 20 år fast ejendom Tax Exemption-den særlige samling af den lovgivende forsamling til medio juli også vil løse en forlængelse af den 20-årige skattefritagelse indtil Dec. 31, 2007. Dette også er rumored for at passere, men man må vente og se. Dette ville betyde, at hvis dit projekt kom under den tildelte tidsramme projektet ville bære med det en skattefritagelse for 20 år. En særlov for nylig er udløbet og nogle projekter blev lukket ud på grund af en undladelse af at overholde fristen og dette giver dem en chance så at sige.

Vaccinationer – nægtet selv om Panama forsamling har vedtaget et lovforslag, der kræver obligatorisk vaccinationer Panama-formand har hidtil at underskrive den. Det forventes, at dette ikke vil ændre, og der vil ikke være nogen obligatorisk vaccinationer. Dette er ikke på tidsplan for den særlige lovgivningsmæssige samling, da det er hænderne på præsidenten.

Fokus for vaccinationerne syntes at være på gul feber vaccinationer. Panama sundhedsminister sagde han ikke ser muligheden for at vaccinere folk i lufthavnen, da der er en ti-dages periode før vaccinationen bliver effektiv. Panama har ikke nogen problemer med gul feber på denne tid. Det er usandsynligt, at vi vil se nogen obligatoriske vaccinationer i den nærmeste fremtid.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.