Rehabiliterende Gevinster Fra Simple Trampoliner

Uger efter barbershops og hår saloner lukkede, klik her! online salg af hair clippers og hår-skære-kits er blevet stærk som flere og flere mennesker overveje DIY grooming. Du er nødt til at lære at gå på en andens tid. Dette er selvfølgelig lettere sagt så gjort, men atleter skal huske, at selvom vi alle forsøger at øge D. der er en tid og sted for det. Jeg prøver også rutiner med ikke mere end en warm up. 5) under forberedelse: Denne ene er en indlysende og det er sjovt, at ikke mange der virkelig tænker over det. En lille tvivl om, såsom ” hvad nu hvis jeg ikke jord tilbage fuld perfekt, så jeg kan komme ind i min rudy?” kan have store effekter på rutinen.Atleten har en tendens til at tænke udelukkende på, at et enkelt aspekt, og højst sandsynligt vil ødelægge på en anden del af rutine.

trampoline, outdoor, outdoor equipment, sports, play, jump, fun, trampolines 4) sindstilstand: Når jeg konkurrerer jeg ikke tænke på “Hvad nu hvis jeg dumper” ,” hvad hvis jeg ikke kan gøre stor rutine”. Være forberedt og tog rutiner eller i det mindste en del af rutiner fra lave højder, så du øve dig i at komme tilbage til fuld højde for at afslutte rutine på en høj tone ( ordspil bestemt). Hvis jeg skulle gøre Triffis Gedde, Halvdelen Triffis Tuck, Triffis Tuck x 2 eller 3, så ville jeg sige, at jeg får det andet interval af disse tre færdigheder omkring det samme som jeg konkurrere med dem, som først færdigheder.

Hvis du laver rutiner i din søvn, så at sige, så på konkurrencen, du vil ikke have nogen tvivl. Du kan ikke have nogen tvivl i din rutine. Der er, hvis du har fire værelser, bør du i det mindste har 4000 pund indholdet dække. For at sikre, at området under trampolin er sikker, skal du undgå at udvide sikkerhedsnet til at dække området under springning mat. Hvis du har en lille gård og aldrig troede, at en almindelig 14-fods trampolin ville passe, så køb et 10 fods kan man arbejde bedst for dig. Så vil jeg prøve det igen. Jeg prøver mit sidste 6 færdigheder fra 3 hopper. Jeg gør mit sidste 8 færdigheder fra 6 hopper.

I Like Coffee

7) Mock Opfylder: Dave har arbejdet sammen med mig og tidsbestemt/bedømt som en rutine hver uddannelse, for det sidste stykke tid. 8) Hoppe på Små Trampoliner: jeg har arbejdet på Halton Bakker Gymnastik for noget tid nu, som mange af jer kender og har trænet på deres 6×12 meter trampoliner. Dette er godt, fordi det betyder, at jeg er det direkte arbejde med, hvordan jeg føler i konkurrencen. Jeg har brug for at ændre min rutine hver konkurrence, men nu har jeg gjort den samme rutine hver konkurrence i denne sæson, og det har fungeret godt. Jeg har endda gået så langt som til at give mig selv en varm op tid, konkurrence tid og cool down tid.