Skridt du kan tage til at sikre du er at få en stor Deal på eBay

Alle elsker en hel del! Mange mennesker tilbringer en hel del tid på at lede efter gode tilbud på de varer, de ønsker og behov – og når de finder tilbud, de oplever en vis tilfredshed. Disse folk typisk hjemsøge garage salg, butikker, der er bedriften salg, engros lagersteder, loppemarkeder og især online og offline auktioner. Med det utrolige antal auktioner, der konstant foregår på eBay, kan det være svært at finde de elementer, du vil, til den pris, du ønsker at betale. Men det er ikke umuligt at finde et godt tilbud!

Der er skridt du kan tage for at sikre at du får en hel del på de varer, du køber via eBay. I virkeligheden, vil disse samme skridt også bidrage til at beskytte dig mod bedrageri. Deltager i online-auktioner er en masse sjov, men du skal være forsigtig, så godt. Denne forsigtighed indebærer gør din forskning, før du placerer nogen bud.

Start med den pågældende auktion. Sørg for at du læse hvert et ord af beskrivelsen og auktion detaljer. Du kan aldrig have for mange oplysninger – især hvis thats oplysninger om en person, som du kan gøre forretninger med. Særlig opmærksomme på hvad nærmere beskrivelse og auktion ikke sige. Eksempelvis nævnes en garanti? Er varen nye? Er det ægte? Er der bevis for ægthed? Kig til auktioner, der leverer de rigtige oplysninger – og den rigtige mængde af information. Undgå dem, der ikke gør.

Hvem vil betale forsendelses- og håndteringsomkostninger? Ofte, køberen betaler disse omkostninger, og undertiden, sælgeren forsøger at opkræve mere end den faktiske fragt og ekspeditionsomkostninger er. Pas på høje forsendelsesomkostninger, især for varer, der vil blive bortauktioneret til en meget lav pris. Bemærk også når varen formodes for at skibet efter udbudsprocessen er ophørt. Afhængigt af hvad du forsøger at købe elementet til, kan det ikke nå frem i tide.

Ikke begå fejlen at byde på en vare simpelthen fordi det er en god aftale. Det er kun en god aftale for dig, hvis varen er noget, du virkelig ønsker eller har brug for. Mange mennesker simpelthen bud af hensyn til budgivning – eller vinde – uden at have nogen reelle behov eller ønske om, at den pågældende vare.

Før budgivning for de varer, du ønsker eller har brug for, tjek priser rundt på internettet og de priser, der er tilgængelige fra offline kilder så godt. Bare fordi det er på garanterer eBay ikke at det er den billigste pris til rådighed!

Også lære mere om sælgeren. Kan du stole på dem? Hvad er deres rating? Læs deres feedback-side! Manglende evne til at lære mere om sælgeren kan være dyrt. Ikke alle er så ærlig som du er – og sælgeren kan forsøge at drage fordel af mennesker, der simpelthen ikke kender nok til at finde ud af mere om dem. Undertiden gøre svindlere deres auktioner lyde som et rigtig godt tilbud. Pas på priser, der synes meget lavt!

Plus er ved hjælp af eBay sikkerhed og Resolution Center en god idé.

Uanset om du er en eBay køber eller sælger, kan der opstå problemer på et tidspunkt. Det er hvorfor eBay sikkerhed og Resolution Center blev oprettet. Selv hvis du aldrig har haft et problem på eBay, og du ikke forventer at, et besøg i denne eBay ressource kan være meget oplysende, og det kan endda hjælpe dig med at beskytte dig i alle dine online aktiviteter.

Hvis du ikke modtager en vare, som du har købt fra eBay, er det hvor det er rapporteret. Det samme gælder hvis du solgt og leveret en vare og ikke har modtaget betaling herfor. Men der er mange andre måder at bruge sikkerhedscentret så godt. Du kan lære at beskytte dig mod identitetstyveri, hvordan du beskytter din eBay konto og retningslinjerne eBay, der er designet til at gøre alle køb og salg erfaring sikker og behagelig.

Hvis du er en eBay sælger, vil du lære at blive en betroet sælger, som vil i sidste ende bringe dig mere overskud. Der er noget for enhver smag på eBay sikkerhed og Resolution Center – selv hvis du aldrig har haft et sikkerhedsproblem på eBay.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.